Ny kontaktväg för IT-support

2022-02-09

Från och med tisdag 8/2 gäller en ny kontaktväg för IT-support för alla medarbetare och studenter vid universitetet: Kontakta oss via itsupport@uu.se eller via telefon 018-471 44 00.

Den nya adressen ersätter tidigare e-postadresser som ni använt för att komma i kontakt med oss. Vi tar emot alla frågor och ärenden gemensamt och fördelar sedan arbetet internt för att kunna ge så snabb och bra service som möjligt. Vi som arbetar i det verksamhetsnära stödet på ditt campus kommer att göra det även fortsättningsvis, det är endast kontaktadressen som ändras.

Kontaktinformationen uppdateras på Medarbetarportalen: Medarbetarportalen/Stöd och service/IT och telefoni/IT-support och där finns även (från och med imorgon tisdag) information om öppettider på campus.

En universitetsnyhet med information om förändringen finns också publicerad på Medarbetarportalen: https://mp.uu.se/web/nyheter/-/en-gemensam-kontaktvag-for-it-support

Senast uppdaterad: 2022-04-07